Vicepresedintele Parlamentului European, Miguel Angel  Martinez, acuza Romania pentru “carentele” din relatia cu Republica Moldova. Cauza, “identificata” de Martinez, ar fi nerecunoasterea, de catre Romania, a  fron
Vicepresedintele Parlamentului European, Miguel Angel Martinez, acuza Romania pentru “carentele” din relatia cu Republica Moldova. Cauza, “identificata” de Martinez, ar fi nerecunoasterea, de catre Romania, a frontierei dintre cele doua tari. “Relatiile normale incep acolo unde exista o recunoastere a frontierelor intre doua tari vecine. Este evident ca exista o carenta la acest capitol si ca nu este o carenta de care se face responsabila Republica Moldova”, a declarat, la Chisinau, socialistul spaniol. Desi autoritatile de la Bucuresti au fost, in repetate randuri, tinta unor atacuri sub centura din partea oficialilor moldoveni, Miguel Angel Martinez a preferat sa tina cont doar de argumentele Chisinaului privind tensiunile din relatiile moldo-romane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.