O studenta germana a avut fericita surpriza sa descopere desfacand o canapea plianta pe care tocmai o cumparase de la talcioc cu 150 de euro o pictura de la inceputul secolului al XVII-lea, care a fost vanduta la licitatie pentru 19.200 de euro, rela
O studenta germana a avut fericita surpriza sa descopere desfacand o canapea plianta pe care tocmai o cumparase de la talcioc cu 150 de euro o pictura de la inceputul secolului al XVII-lea, care a fost vanduta la licitatie pentru 19.200 de euro, relateaza AFP, citat de Rompres.   "Am desfacut canapeaua si am gasit acest tablou. Mi-am dat seama imediat ca este ceva de valoare, insa nu m-am gandit ca voi castiga chiar atat de mult", a declarat Ulrike Eisenhardt, in varsta de 22 de ani.   Dupa ce a efectuat cautari pe internet, tanara l-a rugat pe bunicul sau sa afle opinia unor specialisti, prin intermediul unei emisiuni de televiziune specializate.   Tabloul, intitulat "Pregatirea fugii din Egipt" si atribuit scolii pictorului venetian Carlo Saraceni, a fost estimat initial intre 5.000 si 7.000 de euro.   Scos la licitatie sambata la Hamburg, el a fost vandut in cele din urma pentru 19.200 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.