Dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca le-a permis lui Dorin Goian si Dica sa semneze contracte de impresariat cu verii sai, Ioan si Victor Becali, situatia s-a tensionat in privinta mijlocasului. Procuratorul lui Dica
   Dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca le-a permis lui Dorin Goian si Dica sa semneze contracte de impresariat cu verii sai, Ioan si Victor Becali, situatia s-a tensionat in privinta mijlocasului. Procuratorul lui Dica, Ana Maria Prodan, care este asociata cu internationalul Adrian Mutu, a rabufnit: "Este o facatura, vor sa mi-l fure pe Dica. Nu este nimic adevarat ca a semnat cu celebra familie Becali. Sunt manevre de-ale lor. Este ceva imoral si, in primul rand, ilegal". Impresara a mai adaugat ca a primit asigurari din partea gruparii din Ghencea ca tot ce s-a spus nu este adevarat: "Am discutat cu Adrian Ilie, el a vorbit cu Dica si nu sunt nici un fel de probleme. In iarna ii gasesc echipa, voi prezenta ofertele la club. Bineinteles, pot colabora in privinta transferului si cu firma fratilor Becali, daca si ei vor avea oferte". Totusi, Gigi Becali, care s-a impacat recent cu Ioan Becali dupa sase ani, o contrazice pe Ana Maria Prodan si sustine ca jucatorii i-au cerut voie sa semneze cu verii sai, iar el a acceptat: "Da, eu le-am permis asta, era normal sa o fac. Sa semneze cu cine vor ei, dar numai sa le mearga bine".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.