Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo 2007 aduce opt concerte in Bucuresti si Sibiu, in perioada 4-11 noiembrie, respectiv 13-14 noiembrie. Primul spectacol va avea loc pe 4 noiembrie la Palatul Cotroceni. Sub tema Quasi opera vor fi in
Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo 2007 aduce opt concerte in Bucuresti si Sibiu, in perioada 4-11 noiembrie, respectiv 13-14 noiembrie. Primul spectacol va avea loc pe 4 noiembrie la Palatul Cotroceni. Sub tema Quasi opera vor fi interpretate piese de Mozart, Schumann, Puccini si Beethoven. In toata aceasta perioada, vor urca pe scenele romanesti 16 muzicieni recunoscuti din metropole cu traditie muzicala precum Londra, Berlin, Tokio, Munchen, Zurich, Bucuresti sau Viena. Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo 2007 va va purta prin universuri muzicale inedite. Fiecare concert va fi conceput in jurul unei teme distincte, repertoriul ales creand o atmosfera aparte - de la muzica romantica la lied, de la tangoul argentinian la opera, de la baroc la muzica traditionala. La fel ca in editia precedenta, concertele se vor desfasura la Ateneul Roman, dar si in locuri neconventionale pentru muzica de camera, precum Sala Colosseum din Palatul Bragadiru. CD-ul Songs and Dances of Life, inregistrat de cativa dintre artistii festivalului SoNoRo in colaborare cu editura Humanitas Multimedia, va fi lansat in Bucuresti si in Sibiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.