Directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale  (CNADNR), Mihai Grecu, vrea sa blocheze total traficul pe DN 1, de anul viitor. Grecu a anuntat, ieri, ca circulatia pe DN 1 se va desfasura de zece ori mai greu, odata cu incep
Directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Mihai Grecu, vrea sa blocheze total traficul pe DN 1, de anul viitor. Grecu a anuntat, ieri, ca circulatia pe DN 1 se va desfasura de zece ori mai greu, odata cu inceperea lucrarilor la autostrada de la Ploiesti spre Brasov, moment in care DN 1 se va transforma in “drum tehnologic”. De partea cealalta, fostul ministru al tansporturilor Radu Berceanu ne-a declarat ca directorul general al CNADNR vorbeste “prostii”. “Noroc ca de anul viitor Mihai Grecu nu va mai conduce Compania de Autostrazi”, a spus Berceanu.

De anul viitor, circulatia pe Valea Prahovei se va desfasura de zece ori mai greu, odata cu inceperea lucrarilor la tronsonul de autostrada Ploiesti-Brasov. “DN 1 va deveni drum tehnologic, pentru ca pe aici se vor transporta materialele necesare pentru constructia autostrazii Bucuresti-Brasov. In momentul in care vor incepe lucrarile, traficul pe Valea Prahovei se va desfasura de zece ori mai greu decat pana acum”, a subliniat Mihai Grecu.
El ii sfatuieste inca de acum pe sof eri sa evite DN 1, daca vor sa mearga la munte. “Pentru a ajunge la Brasov, soferii trebuie sa mearga pe la Pitesti. Vom repara rutele ocolitoare. Avem in derulare proiecte in acest sens”, a spus Grecu.

'Grecu confunda Capitala cu o balastiera>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.