Parteneriatul dintre compania austriaca OMV si Federatia Romana de Schi si Biatlon are o valoare de 10 milioane de euro si se intinde pe o durata de 10 ani.     Numai lume buna ieri la Bucuresti. Thomas Morgenstern, campion mondial si o
Parteneriatul dintre compania austriaca OMV si Federatia Romana de Schi si Biatlon are o valoare de 10 milioane de euro si se intinde pe o durata de 10 ani.     Numai lume buna ieri la Bucuresti. Thomas Morgenstern, campion mondial si olimpic la sarituri cu schiurile, Walter Hofer, director in cadrul FIS, si Paul Ganzenhuber, expert international, au luat parte la semnarea unui contract prin care OMV a devenit sponsorul oficial al lotului national de schi si partener oficial al Federatiei Romane de Schi si Biatlon.     PRET. Intelegerea dintre cele doua parti se intinde pe o durata de 10 ani si are o valoare de 10 milioane de euro. Programul de sponsorizare, denumit OMV Move & Jump, are ca scop formarea de sportivi care sa ajunga in primii 10 la sarituri din lume. Mai mult, FRSB va construi la Sacele si la Rasnov doua complexe de pregatire prevazute fiecare cu cate trei trambuline.     VIP. Marea vedeta a evenimentului a fost Thomas Morgenstern. "E o disciplina sportiva care se apropie de visul meu de a zbura. Sase secunde in aer cu acel costum pe tine reprezinta o senzatie extraordinara. Este greu de descris senzatia, dar e un sentiment frumos. Nu mi se pare deloc periculos. Este un sport unic, pe care trebuie sa il incerce toata lumea, chiar daca nu se practica in masa. Sariturile cu schiurile mi-au oferit bucurii de tot felul", a afirmat Morgenstern.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.