Miercuri dimineata, mai multi componenti ai reprezentativei de rugby a Rusiei au declarat ca le-au fost furate ghetele si tricourile de joc chiar din hotelul Student Parc, loc in care erau cazati. In urma investigatiilor politiei s-a constatat ca ech
Miercuri dimineata, mai multi componenti ai reprezentativei de rugby a Rusiei au declarat ca le-au fost furate ghetele si tricourile de joc chiar din hotelul Student Parc, loc in care erau cazati. In urma investigatiilor politiei s-a constatat ca echipamentul era ...in hotel. Datorita mizeriei pe care rugbystii rusi au facut-o, pe hol, dupa antrenament, o femeie de serviciu a strans tot echipamentul si l-a dus la uscat intr-o camera din aceeasi incinta. ALARMA FALSA. "Dupa antrenament, intorsi la hotel acestia si-au aruncat echipamentul la intrarea in camera, pe coridor mai exact, iar una dintre femeile de serviciu a strans frumos totul si le-a dus intr-o camera la uscat. A doua zi vazand ca nu le mai gasesc, oficialii formatiei au anuntat disparitia lor. S-au facut primele cercetari dupa care s-a lamurit problema" au declarat surse din cadrul politiei. Reprezentativa Rusiei se afla de ieri la Bucuresti pentru a pregati meciul de duminica, din Cupa Europeana a Natiunilor, cu Romania. In aceasta dimineata oficialii fomatiei au anuntat autoritatile ca li s-au furat 9 perechi de ghete si tricouri de antrenament, toate puse la uscat pe holul hotelui. Imediat dupa ce presupusul furt a fost anuntat la politie, Federatia Romana de Rugby s-a aratat dispusa sa ajute cu echipament rivalii pe care ii vor avea pe terenul de joc duminica in cadrul Cupei Europene a natiunilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.