Mai multe persoane neidentificate au furat, marti seara, o parte din echipamentul sportiv al componentilor echipei nationale de rugby a Rusiei cazati la Hotelul Student Parc, din Complexul Lacul Tei. Nationala Rusiei se afla de marti la Bucuresti pen
Mai multe persoane neidentificate au furat, marti seara, o parte din echipamentul sportiv al componentilor echipei nationale de rugby a Rusiei cazati la Hotelul Student Parc, din Complexul Lacul Tei. Nationala Rusiei se afla de marti la Bucuresti pentru meciul cu reprezentativa Romaniei din Cupa Europeana a Natiunilor, intalnire programata duminica, pe arena a€žArcul de Triumf". CHETA. "Dupa antrenamentul de marti seara, jucatorii au pus la uscat ghetele si echipamentul pe hol, iar dimineata nu le-au mai gasit. Este vorba de noua perechi de ghete cu crampoane, cinci perechi de pantofi sport si mai multe tricouri de antrenament, dar acestea din urma nu sunt foarte importante, ci ghetele, pentru ca nu au cu ce sa joace. Politia a sosit deja si asteptam sa se faca procesul-verbal pentru a vedea care este valoarea pagubelor", a declarat Radu Constantin, ofiter de presa an cadrul FRR. Ramasi fara echipament, jucatorii rusi strang bani, urmand ca in cursul dupa-amiezii sa se deplaseze la un hipermarket din Bucuresti pentru a-si cumpara alte ghete. "Jucatorii au inceput sa faca o cheta pentru a strange banii necesari cu care sa isi cumpere ghete de joc. Dupa-amiaza, o sa mergem sa le cumparam pentru ca, altfel, nu au cum sa se prezinte la meci. Apoi va trebui sa facem actele si sa le trimitem la federatia rusa pentru ca ei sa-si recupereze banii", a mai sups Radu Constantin. In urma acestui incident, Federatia Romana de Rugby a emis un comunicat an care arata ca a€žisi exprima regretul in legatura cu incidentul petrecut. Speram ca politia sa gaseasca vinovatii. Este pacat ca imaginea tarii noastre este umbrita de astfel de evenimente, inaintea unui meci international. Chiar daca rusii ne sunt adversari duminica, F.R.R.doreste sa ajute delegatia Rusiei cu echipament - daca vom fi solicitati vom pune la dispozitie ghete de joc pentru acest meci. Dorim sa aratam ca familia rugbyului este unita, indiferent de granite sau adversitati sportive."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.