Aflati la Bucuresti pentru meciul cu Romania, de duminica, din Cupa Europeana a Natiunilor, ex-sovieticii au ramas fara o parte a echipamentului de joc, care le-a fost furat din hotel.     Dupa antrenamentul de marti seara, rusii si-au l
Aflati la Bucuresti pentru meciul cu Romania, de duminica, din Cupa Europeana a Natiunilor, ex-sovieticii au ramas fara o parte a echipamentului de joc, care le-a fost furat din hotel.     Dupa antrenamentul de marti seara, rusii si-au lasat echipamentul la uscat pe holul Hotelului Student Parc, din Complexul Lacul Tei. Ieri-dimineata, acestia au avut surpriza sa constate ca le lipsesc noua perechi de ghete cu crampoane, cinci perechi de pantofi sport si mai multe tricouri de antrenament. Dintre acestea, cele mai importante sunt ghetele, fara de care jucatorii nu au cum sa evolueze in meciul programat sambata. Politia a demarat o ancheta, dar faptasii nu au fost inca identificati.     SPRIJIN. "Este pacat ca imaginea tarii noastre este umbrita de astfel de evenimente. Dorim sa ajutam delegatia Rusiei cu echipament. Daca vom fi solicitati, vom pune la dispozitie ghete de joc pentru acest meci. Dorim sa aratam ca familia rugbyului este unita, indiferent de granite sau adversitati sportive", se arata intr-un comunicat al FR de Rugby. In sprijinul rusilor a sarit si conducerea clubului Dinamo, care este gata sa le puna la dispozitie ghete de joc. De altfel, ieri a avut loc o intalnire in acest sens intre vicepresedintele gruparii din Stefan cel Mare, Pompiliu Bors, si managerul general al nationalei Rusiei, Dimitri Afingenov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.