Marile necazuri sau micile nemultumiri ale romanilor postate pe panoul din Piata Universitatii vor fi disecate in emisiunea „Tu faci Romania".Nici politicienii nu au ocolit, in trecut,
panourile Realitatii TV Vecinii, prietenii, sefii si inclusiv mai-marii zilei vor putea afla pasurile celor care-i inconjoara, o data cu noul proiect initiat de postul de stiri Realitatea TV. Incepind de miine, Piata Universitatii din Bucuresti va gazdui un panou special, „un zid al plingerii necazurilor", dupa cum au anuntat initiatorii proiectului, unde trecatorii sint invitati sa scrie ce-i doare cel mai mult in legatura cu ceea ce se intimpla in tara si mai ales care ar fi solutia.

„Sintem prea des nemultumiti sau furiosi pe strazile pe care mergem, pe politicienii care ne conduc, pe vinzatoarea care nu ne da restul, pe vecinul care arunca borcane de la geam, pe masinile cu girofar din trafic, pe fotbalistul care rateaza singur in fata portii, pe medicul care te trimite acasa de cum ai intrat pe usa cabinetului, pe preturile din piata si pe aroganta sclipiciului din reviste lucioase. Cine crezi ca ar putea sa schimbe toate acestea: fiecare dintre noi, doar tu insuti, politicienii, soarta sau legea?", este argumentul cu care realizatorii programului „Tu faci Romania" au plecat din nou la drum. Panourile multimedia vor fi amplasate in curind si in Cluj, Brasov si Iasi.

Parerile, opiniile si gindurile isi vor gasi exprimarea in fiecare vineri seara, de la ora 20.05, pe Realitatea TV, unde Mihai Tatulici va invita poporul in direct pentru a spune ce gindeste despre Romania. Acelasi lucru poate fi facut pe www.realitatea.net.