Reprezentantul Special al Guvernului, Principele Radu (foto), a avut in anul 2006 - an premergator aderarii la Uniunea Europeana - peste 612 angajamente publice, oficiale sau formale, activitatea sa concentrandu-se pe crearea unor punti de legatur
Reprezentantul Special al Guvernului, Principele Radu (foto), a avut in anul 2006 - an premergator aderarii la Uniunea Europeana - peste 612 angajamente publice, oficiale sau formale, activitatea sa concentrandu-se pe crearea unor punti de legatura solide intre comunitatile romanesti si potentiali parteneri externi, pe promovarea externa a imaginii si intereselor Romaniei.
Conform Raportului anual pe 2006, prezentat de Biroul Reprezentantului Special al Guvernului Romaniei, Principele Radu a intreprins 21 de vizite in judete, a avut cinci intalniri cu militarii romani, a participat la opt intalniri economice si la 10 intalniri cu ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, a fost prezent la 13 conferinte in licee si universitati si la sapte seri regionale ale Palatului Elisabeta, unde au fost abordate subiecte cu caracter economic. In plan extern, Reprezentantul Special a efectuat 22 de vizite pe patru continente, avand sase intalniri cu sefi de stat si de guvern, doua intalniri cu lideri de Parlamente si sase intalniri cu ministrii din guverne straine. Principele Radu a participat la 20 de conferinte internationale, a avut 25 de vizite in universitati si trei vizite in licee din strainatate si a luat parte la 18 intalniri economice. Tot in 2006, el a demarat proiectele "Initiativa Europa Regiunilor" si "Friendship Tour", ambele destinate promovarii intereselor majore ale Romaniei. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.