Qatar Airways doreste sa devina prima companie aeriana din lume care sa produca avioane cu motoare ce vor functiona pe baza de gaze naturale, inlocuind astfel kerosenul, a anuntat marti un cotidian din Qatar, informeaza AFP, citat de NewsIn. "Qatar G
Qatar Airways doreste sa devina prima companie aeriana din lume care sa produca avioane cu motoare ce vor functiona pe baza de gaze naturale, inlocuind astfel kerosenul, a anuntat marti un cotidian din Qatar, informeaza AFP, citat de NewsIn. "Qatar Gas, Shell si Qatar Airways discuta la ora actuala despre finalizarea unui proiect in urma caruia se vor produce avioane care vor zbura pe baza de gaze naturale", a declarat directorul comercial al companiei Qatar Airways, Ali al-Rais, citat de ziarul Emirates Today. Qatar Gas si compania anglo-olandeza Shell discuta in prezent cu firmele Rolls Royce si General Electric planul de a produce motoare de avioane ce vor functiona pe baza de gaze naturale, a adaugat M. Rais.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.