Instalat de cateva zile pe banca tehnica a divizionarei secunde Progresul Bucuresti, Basarab Panduru cere rabdare in privinta revenirii in Liga1. "Sa nu se creada ca sambata pot face minuni, depinde si de ce jucatori voi avea la dis
   Instalat de cateva zile pe banca tehnica a divizionarei secunde Progresul Bucuresti, Basarab Panduru cere rabdare in privinta revenirii in Liga1. "Sa nu se creada ca sambata pot face minuni, depinde si de ce jucatori voi avea la dispozitie. Obiectivul imediat este sa adunam cat mai multe puncte pana la finalul turului. Cu siguranta, din iarna va fi altceva. Sezonul acesta este foarte greu sa promovam", a declarat Panduru.  Planuri. Acesta a mai adaugat: "Mai sunt jucatori pe care ii doresc la echipa, iar acest lucru se va rezolva din iarna. Este o provocare pentru mine sa antrenez pe Progresul. Imi doresc sa construiesc o echipa si sa fac ce stiu eu cu ea". Noul actionar majoritar, Marian Dodu, care a cumparat pachetul cu 5 milioane de euro de la Constantin Iacov, a afirmat ca va investi atat cat va cere conducerea tehnica: "Sunt dispus sa bag oricati bani va fi nevoie pentru a readuce Progresul pe prima scena. Fara jucatori de valoare nu se pot face performante. Este posibil sa promovam si in acest sezon. Panduru are mana libera sa construiasca o echipa puternica". In acest moment, dupa 12 etape, Progresul ocupa locul 14 in Seria 1.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.