Politia britanica a deschis o ancheta in cazul impuscarii a doua pasari de prada ocrotite de lege la un conac al Reginei Elisabeta, unul dintre martorii interogati fiind nimeni altul decat Printul Harry, cel de-al treilea mostenitor in ordinea succes
Politia britanica a deschis o ancheta in cazul impuscarii a doua pasari de prada ocrotite de lege la un conac al Reginei Elisabeta, unul dintre martorii interogati fiind nimeni altul decat Printul Harry, cel de-al treilea mostenitor in ordinea succesiunii la tron, informeaza miercuri Reuters, receptionata  de Rompres.   Printul Harry si un prieten al acestuia se aflau la conacul Sandringham din Norfolk al Reginei Elisabeta cand cele doua pasari au fost impuscate in cursul saptamanii trecute.   "Printul Harry si prietenul sau au fost interogati de Politie, pentru ca se aflau in zona in momentul uciderii celor doua pasari de prada aflate pe cale de disparitie. Ei nu sunt suspectati de uciderea acestor pasari", a explicat un purtator de cuvant al tatalui lui Harry, Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice.   "Din nefericire, ei nu aveau nici un fel de informatii despre acest incident", a mai adaugat purtatorul de cuvant.   Cele doua pasari ucise faceau parte din specia eretilor, fiind protejate de Royal Society for the Protection of Birds.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.