O suvita din parul regretatului John Lennon, pe care o coafeza a pastrat-o timp de peste 40 de ani, va fi vanduta la o licitatie programata pentru luna viitoare, relateaza site-ul Contactmusic, citat de Rompres.   

O suvita din parul regretatului John Lennon, pe care o coafeza a pastrat-o timp de peste 40 de ani, va fi vanduta la o licitatie programata pentru luna viitoare, relateaza site-ul Contactmusic, citat de Rompres.             Suvita, care se asteapta sa atraga o suma de cel putin 2.000 de lire sterline, va face parte dintr-o colectie Beatles Memorabilia pe care Betty Glasgow o va vinde la 12 decembrie, in cadrul unei licitatii organizate de casa Gorringes.             Suvita va fi vanduta alaturi de un bilet pe care muzicianul i l-a scris dnei Glasgow, care s-a ocupat de coafurile celor patru membri ai trupei, in timpul filmarilor la Hard Day's Night si Help.             "Pentru Betty, cu multa dragoste si par, din partea lui John Lennon", se precizeaza in bilet.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.