Un fost detinut din Australia a fost atat de incantat de celula in care si-a petrecut o buna parte a vietii, incat s-a decis sa o cumpere, relateaza site-ul News, citat de Rompres.      

Un fost detinut din Australia a fost atat de incantat de celula in care si-a petrecut o buna parte a vietii, incat s-a decis sa o cumpere, relateaza site-ul News, citat de Rompres.             Graeme Alford a fost inchis mai multi ani in inchisoarea Pentridge din Melbourne, dupa ce a fost gasit vinovat de delapidare si, mai tarziu, de jaf armat. Acum, el este hotarat sa cumpere celula 43 a inchisorii, cea in care a executat cele doua sentinte.             Inchisoarea, noteaza sursa citata, va fi transformata intr-un complex rezidential si comercial. Celula lui Graeme Alford se afla intr-o parte a cladirii care urmeaza sa devina o vinarie de lux.              Australianul este de profesie avocat, fiind absolvent al facultatii de drept de la Universitatea din Melbourne. In tinerete, dragostea pentru jocurile de noroc si alcool l-au impins spre o viata certata cu legea.             In anii a€™70, el a fost gasit vinovat de delapidare si condamnat la 16 luni de inchisoare. La putin timp dupa eliberare, a incercat sa jefuiasca o banca, amenintand-i pe angajati cu o carabina. A fost arestat si condamnat la sapte ani de inchisoare.              In 1980, dupa parasirea inchisorii, Graeme Alford si-a jurat sa duca o viata curata, renuntand la bautura si jocuri de noroc. El a inceput sa scrie carti si si-a dezvoltat o cariera de succes ca orator motivational.             Contractul de cumparare a fostei sale celule va fi semnat in aceasta seara (31 octombrie), la Melbourne.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.