Badea a stat aproximativ doua ore in fata procurorilor anticoruptie, parasind sediul DNA in jurul orei 14.00. El a refuzat sa dea vreun fel de detalii referitoare la motivele pentru care a fost chemat in fata anchetatorilor, spunand ca sub nici o for
Badea a stat aproximativ doua ore in fata procurorilor anticoruptie, parasind sediul DNA in jurul orei 14.00. El a refuzat sa dea vreun fel de detalii referitoare la motivele pentru care a fost chemat in fata anchetatorilor, spunand ca sub nici o forma nu a fost audiat. "Nu stiu cine v-a informat, dar nu m-a audiat nimeni", a spus presedintele lui Dinamo. Procurorii anticoruptie deruleaza o ancheta privind transferurile de jucatori de fotbal din perioada 1990-2007. In acest dosar, anchetatorii trebuie sa stabileasca daca sumele trecute in contractele de transfer ale fotbalistilor, astfel cum au fost ele inregistrate la federatii sau cluburi, sunt aceleasi cu cele notate la cluburile straine. Astfel, in ultima vreme, la DNA au fost "invitate" mai multe persoane importante din lumea fotbalului. Printre cei audiati se afla patronul Stelei, Gigi Becali, finantatorul echipei Rapid, omul de afaceri George Copos, directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea si Mihai Stoica, fost manager general al Stelei, in prezent presedinte al clubului Unirea Urziceni. De asemenea, pentru a obtine informatii din strainatate in legatura cu transferurile cercetate, procurorii au instituit peste 20 de comisii rogatorii. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.