Pana in acest moment, in tara noastra nu a fost depistat nici un caz de gripa, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Autoritatile au distribuit pana in prezent un milion de doze de vaccin antigripal, livrari care vor extinse, incepand cu 5
Pana in acest moment, in tara noastra nu a fost depistat nici un caz de gripa, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Autoritatile au distribuit pana in prezent un milion de doze de vaccin antigripal, livrari care vor extinse, incepand cu 5 noiembrie, la 1,2 milioane vaccinuri. Intre 26 noiembrie si 31 decembrie are loc ultima etapa a campaniei de vaccinare, tot de 1,2 milioane doze, iar Ministerul Sanatatii Publice va pastra circa 300.000 de doze vaccin pentru luna ianuarie 2008. Pana la sfarsitul campaniei de vaccinare vor beneficia de vaccin antigripal aproximativ 20% dintre romani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.