Supermodelul britanic Naomi Campbell a avut marti o intalnire privata cu presedintele Hugo Chavez, devenind ultima dintre vedetele care au stat de vorba intre patru ochi cu liderul venezuelean, informeaza Associated Press, receptionata de Rompres. &
Supermodelul britanic Naomi Campbell a avut marti o intalnire privata cu presedintele Hugo Chavez, devenind ultima dintre vedetele care au stat de vorba intre patru ochi cu liderul venezuelean, informeaza Associated Press, receptionata de Rompres.   "De fapt am mai fost pe aici", a declarat diva modei la intrarea in palatul presedintial. "Aveti o tara minunata. Totul este foarte... tropical. Si mai aveti si niste caderi de apa impresionante", a incercat starleta sa-i complimenteze pe jurnalistii venezueleni.   In cursul lunii trecute, presedintele Hugo Chavez s-a mai intalnit la Caracas cu actorul Kevin Spacey, care a remarcat eforturile guvernului venezuelean pentru sprijinirea cinematografiei. De asemenea, prin salonul de oaspeti al presedintelui venezuelean au mai trecut recent si actorii Sean Penn si Danny Glover.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.