Sumele rezultate din lichidarea pozitiilor nerezidentilor au devansat la BVB, in septembrie, pentru a doua luna consecutiv, intrarile de capital, cu 30%, inregistrandu-se iesiri nete de 48,51 mil. lei. Intrarile de capital au scazut, in luna septembr
Sumele rezultate din lichidarea pozitiilor nerezidentilor au devansat la BVB, in septembrie, pentru a doua luna consecutiv, intrarile de capital, cu 30%, inregistrandu-se iesiri nete de 48,51 mil. lei. Intrarile de capital au scazut, in luna septembrie, la 161,06 mil. lei, potrivit datelor publicate ieri de CNVM, cu 31,9% sub valoarea din luna august. Iesirile au totalizat 209,58 mil. lei, in coborare cu 40% fata de luna precedenta. In august, sumele plasate de nerezidenti au depasit cu 20,8% iesirile, inregistrandu-se iesiri nete de 86,08 mil. lei. Nerezidentii au cumparat, in septembrie, titluri de 326,55 milioane de lei. Intrarile de capital totalizau, pe ansamblul primelor noua luni din acest an, 4,99 mld. lei, depasind nivelul iesirilor, de 3,71 mld. lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.