"Sper ca si dupa meciul cu Dinamo vom ramane neinvinsi pe teren propriu. Dinamo era oricum periculoasa, de temut, acum, dupa venirea lui Zenga, este si mai de speriat. Un rezultat bun al nostru nu ar insemna neaparat o mare surpriza. Daca nu pierdem,
"Sper ca si dupa meciul cu Dinamo vom ramane neinvinsi pe teren propriu. Dinamo era oricum periculoasa, de temut, acum, dupa venirea lui Zenga, este si mai de speriat. Un rezultat bun al nostru nu ar insemna neaparat o mare surpriza. Daca nu pierdem, ramanem acolo sus si e foarte bine. Nu e un meci special pentru mine datorita reintalnirii cu Walter Zenga, mai am prieteni cu care am fost adversar. Nu poate fi o intalnire placuta avand in vedere ca e vorba de meci direct, dar, orice s-ar intampla, el ramane prietenul nostru, nu putem sa ne certam din cauza unui meci. Daca inainte de meciul cu Pandurii am spus ca mi-e foate frica de arbitraje, iar la partida respectiva au fost atatea greseli impotriva noastra, mai are sens sa vorbesc de arbitraj, mai ales acum, ca jucam si cu Dinamo?", a spus fostul manager general al FC Steaua, care a lucrat cu Zenga la gruparea "ros-albastra" in perioada 2004-2005. De partea cealalta, atacantul dinamovist Florin Bratu a precizat ca echipa sa trebuie sa revina cat mai repede in fruntea clasamentului Ligii I. "Avem o deplasare dificila, dar trebuie sa facem totul ca sa castigam acest meci. Suntem neinvinsi de sapte partide. Trebuie sa revenim cat mai repede in fruntea clasamentului, pentru ca acolo este locul lui Dinamo. Urmatoarele patru partide sunt decisive", a spus Bratu pentru site-ul oficial al clubului din "Groapa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.