Sarcina lui Jennifer Lopez a fost confirmata din intamplare de Roberto Cavalli, designerul tinutelor de scena ale cantaretei, care pana in prezent a refuzat sa comenteze speculatiile aparute in presa potrivit carora ar astepta un copil, infor

Sarcina lui Jennifer Lopez a fost confirmata din intamplare de Roberto Cavalli, designerul tinutelor de scena ale cantaretei, care pana in prezent a refuzat sa comenteze speculatiile aparute in presa potrivit carora ar astepta un copil, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.             Intrebat ce tip de haine creeaza pentru clientele sale celebre, Cavalli a replicat: "Ei bine, Jennifer Lopez, in acest moment, cere haine speciale, pentru ca este insarcinata".             "Este foarte complicat, pentru ca ia proportii pe zi ce trece", a declarat Cavalli pentru revista People. Cavalli a spus ca a creat foarte multe tinute largi pentru cantareata in varsta de 38 de ani, care in prezent este in turneu impreuna cu sotul sau, cantaretul Marc Anthony.             In ultimele saptamani, spectatorii care au asistat la concertele lui Lopez au remarcat ca aceasta a inceput sa se ingrase si ca poarta incaltaminte cu tocuri joase pentru coregrafiile mai dificile.             Desi Jennifer Lopez refuza in continuare sa confirme sau sa infirme sarcina, fosti ei iubiti s-au grabit sa o felicite. Fostul sau sot, Chris Judd a declarat recent ca "ii doreste tot binele din lume", in timp ce fostul sau iubit P. Diddy a spus ca ii va trimite o multime de cadouri de lux bebelusului.             Presa americana scrie despre Jennifer, care nu si-a ascuns niciodata intentiile de a fi mama, ca este deja insarcinata in luna a patra si ca ar avea gemeni.             Acesta ar fi primul copil al cuplului format din Jennifer Lopez si cantaretul Marc Anthony, in varsta de 39 de ani, care mai are trei copii copii din relatii anterioare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.