Jane Seymour nu a mai putut fi prezenta marti noapte la emisiunea "Dancing With the Stars", pentru ca a suferit o toxiinfectie alimentara, conform unui anunt dat publicitatii de postul de televiziune KABC-TV, informeaza Associat

  Jane Seymour nu a mai putut fi prezenta marti noapte la emisiunea "Dancing With the Stars", pentru ca a suferit o toxiinfectie alimentara, conform unui anunt dat publicitatii de postul de televiziune KABC-TV, informeaza Associated Press, receptionata de Rompres.   Actrita de origine britanica a fost transportata de urgenta la spital.   Luna octombrie a fost deosebit de dificila pentru Seymour, care nu se afla la prima absenta de la aceasta emisiune-concurs, actrita mai lipsind o data motivat la inceputul acestei luni, dupa ce mama sa, in varsta de 92 de ani, a incetat din viata.   Dupa acest episod tragic din viata personala, locuinta lui Jane Seymour din Malibu a fost in pericol de a fi cuprinsa de flacari in incendiile care au devastat California. Actrita a recunoscut ca i-a fost destul de greu sa se concentreze asupra numerelor de dans pe care trebuia sa le sustina in emisiune, stiind ca sotul sau este acasa, fiind amenintat de incendii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.