Demersurile sunt urmarea unei scrisori de intentie pe care a trimis-o clubul Politehnica celor doua administratii, CJ Timis si Primaria Timisoara, care sunt invitate sa participe la majorarea capitalului societatii. In scrisoare, patronul echipei, Ma
Demersurile sunt urmarea unei scrisori de intentie pe care a trimis-o clubul Politehnica celor doua administratii, CJ Timis si Primaria Timisoara, care sunt invitate sa participe la majorarea capitalului societatii. In scrisoare, patronul echipei, Marian Iancu, precizeaza ca valoarea minima de participare la majorarea capitalului este de 2,5 milioane de euro. "In urma scrisorii de intentie pe care am primit-o din partea clubului, s-a decis constituirea unui grup de consilieri judeteni care sa aiba discutii cu reprezentantii societatii respective in vederea stabilirii oportunitatii si necesitatii interventiei administratiei judetene si locale, pentru ca dorim un front comun in acest sens, adica sa avem o pozitie comuna CJT si Consiliul Local Timisoara privind aceasta actiune", a spus Ostaficiuc. Acesta a adaugat ca daca se va stabili ca participarea la majorarea capitalului va fi oportuna, atunci negocierile cu clubul Politehnica ar trebuie facute in parteneriat cu Consiliul Local Timisoara. "Vrem sa facem impreuna aceste negocieri, nu putem sa rupem o administratie de alta, este un subiect prea sensibil si cred ca e bine ca cele doua administratii sa mearga impreuna la aceste negocieri", a declarat Ostaficiuc. Liderul grupului de consilieri PRM din CJ Timis, Ionut Nasleu, a declarat, la randul sau, ca nu este de acord cu participarea unei administratii la majorarea capitalului clubului Politehnica, decat daca ar exista castiguri in urma investitiei. "CJ Timis ar trebui sa discute de o astfel de actiune peste 10 ani, cand are rezolvata problema infrastructurii si altele, nu acum. Daca am avea de castigat ceva, pentru ca se vand jucatori si am avea beneficii, atunci, da, doar e o investitie buna! Sa vedem cum se va prezenta analiza aceasta prealabila", a spus Nasleu. Cele doua administratii trebuie sa raspunda scrisorii trimise de clubul Politehnica Stiinta 1921 Timisoara pana in 30 noiembrie. Marian Iancu a precizat in scrisoare ca face acest demers pentru a intari clubul, avand nevoie de sprijinul celor doua administratii. Iancu a mai propus atat CJ Timis, cat si CL Timisoara un proiect de asociere pentru un cartier de locuinte cu complex sportiv, denumit Cartierul Viola, in care pe terenul administratiilor ar fi investit intre doua si patru miliarde de euro. Iancu a anulat aceasta intentie, singura discutie pe care o mai poarta cu CJT si CLT fiind legata de majorarea capitalului clubului Politehnica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.