Fosta sotie a lui Paul McCartney, Heather Mills, a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere, in urma despartirii de celebrul muzician, relateaza site-ul Contactmusic, citat de Rompres.     

Fosta sotie a lui Paul McCartney, Heather Mills, a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere, in urma despartirii de celebrul muzician, relateaza site-ul Contactmusic, citat de Rompres.             Mills (39 de ani) se afla in plin proces de divort de fostul membru al The Beatles. In cadrul unei emisiuni de televiziune difuzate de postul britanic GMTV, ea a povestit cum a primit numeroase amenintari cu moartea, dupa separarea de McCarteny, in urma unui mariaj de patru ani.             "N-am spus nimic despre aceste lucruri, de dragul fiicei mele. Am primit multe amenintari cu moartea. Pana si un pedofil sau un criminal ar fi avut o presa mai buna decat mine. Timp de 20 de ani am facut numeroase gesturi de caritate, insa acest lucru nu a contat. Am vrut sa ma sinucid, gandindu-ma ca daca voi muri macar fiica mea va putea trai in liniste alaturi de tatal ei", a declarat Mills.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.