C(RAMPE)
Am vazut mai multe gale UNICEF (adica din televizor vreau sa zic) si m-au impresionat foarte mult rochiile doamnelor cu sufletul mare. Doamnele de acolo au un suflet foarte mare sub rochiile lor fancy, atent decoltate, nu cumva sa se vada prea mult dar nici prea putin. De fiecare data mi-am dat seama ca cine se implica in evenimente UNICEF trebuie sa fie niste oameni cu totul speciali. Uite de pilda Andreea Marin. Invitata la Realitatea, Andreea Marin care m-a busit si plansul cand am auzit-o cat de mult se implica in activitatile filantropice: "Recunosc, am fost subiectiva! Am incercat sa-mi inchipui prin ce trec oamenii aceia". Adica de cele mai multe ori, ea e obiectiva, dar cand vine vorba de suferinta omului devine subiectiva si-i pare rau, pentru ca ea ar trebui sa fie mereu obiectiva, intelegi? Asta e.


Imi vei argumenta probabil (si n-am sa te contrazic) ca Marin e o fata foarte mare careia i se rupe foarte mult inima de oameni simpli, asa, ca mine si ca tine, oameni de toata ziua, ca sa zic asa, oameni cu basmale pe cap si cu riduri adanci pe fata, care vin la ea ca sa le faca surprize, oameni simpli, nu oameni compusi, cum vin duminica pe la alte emisiuni (t-t-t!). Fata de alti moderatori care se ocupa de oamenii compusi, ea, Marin, se ocupa de oameni simpli, caci asa e cu actele astea umanitare: "alta data cineva, alta data altcineva".  Chiar asa si trebuie sa fie: cateodata cineva, cateodata altcineva. E loc sub soare pentru toata lumea sa faca acte filantropice. De exemplu, daca luni imi spui ca faci tu un act filantropic, lasa-mi mie joia si vinerea si ia tu si miercurea, ca eu nu mai fac fata. Duminica ne odihnim pentru saptamana aviatoare.


Stimati telespectatori, scoateti o foaie de hartie, ca va dau lucrare. Haideti, ca e simplu, ca azi sunt bine-dispusa. Va rugam... adica nu... va imploram sa raspundeti, in cateva cuvinte, la intrebarea urmatoare: "cu ce ati ramas dumneavoastra dupa emisiunea «Suta la suta», unde invitata de elita a fost Andreea Marin?". Precizam ca alta sansa nu mai aveti sa elucidati misterul, deoarece, potrivit chiar spuselor acesteia, emisiunea de la Realitatea a fost singura ocazie in care ati putut-o urmari: "Acesta e singurul moment in care eu voi explica". Caci, bineinteles, asa e cu oamenii astia compusi: nu poti sa-i tii mult la soare ca se oxideaza ca merele si pe urma nu-ti mai vine sa mai musti din ei (sic!). Recunosc. Scopul precizat al acestui demers (lucrarea de control) este sa ma elucidez si eu cum stau lucrurile cu actele filantropice.


Cineva a inaintat supozitia ca s-ar putea ca actele astea filantropice sa fie in directa legatura cu ratingul emisiunii omului, avand ca motto in viata "mila mi-e de tine, dar de ratingul meu mi se rupe inima". Cum cu asemenea sugestie fireste ca nu am putut fi de acord, am crezut de cuviinta sa inaintez si eu o supozitie, anume ca lumea e mica si rea si i s-a pus pata pe Marin.

Ati terminat de raspuns la intrebare? Hmmm... stiam eu ca iar va las corigenti!