In timp ce dumneavoastra vånati ultimele patlagele prin piata, va plateati darile la cozi kilometrice, cereati imprumuturi bancare pentru intretinere sau va inghesuiati in jeep-ul subteran numit metrou, o måna de cetateni romåni av
In timp ce dumneavoastra vånati ultimele patlagele prin piata, va plateati darile la cozi kilometrice, cereati imprumuturi bancare pentru intretinere sau va inghesuiati in jeep-ul subteran numit metrou, o måna de cetateni romåni aveau treaba cu adevarat. Organizati in partide politice, acestia incepeau campania electorala pentru europarlamentare. PD si PSD s-au lansat cu Basescu. In definitiv, cum „din hotii de la Rim ne tragem“, si dånsii se regasesc in acelasi Front al Salvarii Nationale, fiind asadar indreptatiti sa se reuneasca sub conducerea aceluiasi diriginte sugubat la intålnirea de 17 ani de la absolvirea revolutiei. PC, UDMR, PRM si alte partide s-au lansat cu discretie. PNL s-a lansat a doua sau a treia oara cu glumite demne de o cauza mai buna, dar asupra acestui subiect voi reveni.

Deocamdata merita spus ca lansarile in campanie ale partidelor nu au stårnit vreun interes. In fond, in 11 luni de cånd suntem membri cu acte in regula ai Uniunii Europene nu ne-am prea dumirit exact ce inseamna asta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.