Agentia Domeniilor Statului (ADS) ar putea bloca, saptamana viitoare, conturile consortiului Pro­tan-Atev, concesionarul activitatii de ecarisaj in Romania, intrucat firma nu a platit penalitatile de 1,7 milioane de euro pentru realiÂ
Agentia Domeniilor Statului (ADS) ar putea bloca, saptamana viitoare, conturile consortiului Pro­tan-Atev, concesionarul activitatii de ecarisaj in Romania, intrucat firma nu a platit penalitatile de 1,7 milioane de euro pentru reali­zarea cu intarziere a unor investitii. "Pro­tan nu au vrut sa plateasca si au fa­cut o expertiza contabila din care re­­iesau penalitati mai mici, de un mi­lion de euro. Ne vom intalni din nou in aceasta saptamana, iar daca si­tuatia nu se rezolva le vom bloca sap­tamana viitoare conturile", a de­clarat ieri presedintele ADS, Daniel Dragan. Consortiul, format din Pro­tan-Romania si Atev-Ungaria, a castigat anul trecut licitatiile organizate de ADS pentru concesionarea activitatii de neutralizare a deseu­rilor de origine animala, inclusiv cadavrele de animale, pe teritoriul Romaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.