Din pricina acuzatiilor pe care crede ca Andreea Marin le-a facut la adresa ei sambata seara, in emisiunea “Surprize, surprize” de la TVR, Mihaela Radulescu spune ca se gandeste serios sa-si retraga sprijinul acordat constant UNICEF si c
Din pricina acuzatiilor pe care crede ca Andreea Marin le-a facut la adresa ei sambata seara, in emisiunea “Surprize, surprize” de la TVR, Mihaela Radulescu spune ca se gandeste serios sa-si retraga sprijinul acordat constant UNICEF si care se ridica pana acum la suma de 30.000 de euro. Ar trebui subliniat faptul ca banii nu intra in buzunarul Andreei Marin, ci merg la cei care se afla in impas. Se pare ca razboiul orgoliilor este mai presus decat orice. Prietenia si asa subreda dintre cele doua dive ale micului ecran a fost serios zguduita de un nou scandal care ia amploare pe zi ce trece. Este arhicunoscuta implicarea celor doua in nenumarate campanii umanitare, Mihaela fiind ambasadoarea United Way si Special Olympics, iar Andreea, Ambasador al Bunavointei din partea UNICEF. Este de apreciat intentia celor doua doamne, dar este rusinos faptul ca un scop nobil este transformat intr-o balacareala televizata. Totul a inceput odata cu mediatizarea tragediei din familia Lianei Stanciu, respectiv al vestii conform careia fiica ei, Teodora, are cancer, la numai un an si zece luni. Totul a fost dezvaluit de Mihaela Radulescu, care a facut un apel disper at catre cei cu putere financiara peste medie si nu numai, pentru a o ajuta sa stranga banii necesari tratarii fetitei intr-o clinica din Austria. Campania a decurs ca la carte, si, in numai doua zile, au fost virati in contul Mihaelei peste 100.000 de euro. Vedeta Antenei 1 a transferat apoi banii in contul Spitalului Sfanta Anna din Viena.

Conform Mihaelei, Zåna pune la indoiala destinatia banilor
Mihaela spune ca pana in prezent s-au strans in jur de 215.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.