Face value - Valoare nominala a unei obligatiuni sau a unui titlu de stat. Marime originala a datoriei asumate.Fair Value - Punct in care este indiferent daca se cumpara sau se vinde un instrument in piata. Daca pretul pietei ar depasi acest punct, a
Face value - Valoare nominala a unei obligatiuni sau a unui titlu de stat. Marime originala a datoriei asumate.Fair Value - Punct in care este indiferent daca se cumpara sau se vinde un instrument in piata. Daca pretul pietei ar depasi acest punct, atunci ar fi indicat sa se vanda acel instrument. Daca pretul pietei ar fi sub acel punct, aceasta ar sugera cumparare. Cand se refera la instrumentele derivate, aceasta relatie devine una de arbitraj.Fast market - Situatie in care tranzactiile din ring au loc la un volum si o rapiditate asa de mare, incat cei care comunica preturile sunt in urma cotatiilor reale, astfel ca ei vor comunica doar un interval al pretului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.