Nordin Ben Allal, un detinut belgian periculos care a evadat spectaculos duminica dintr-o inchisoare din Belgia a fost prins marti dupa-amiaza la Haga in urma unui jaf, a anuntat politia olandeza, relateaza AFP, citat de Rompres. Â

Nordin Ben Allal, un detinut belgian periculos care a evadat spectaculos duminica dintr-o inchisoare din Belgia a fost prins marti dupa-amiaza la Haga in urma unui jaf, a anuntat politia olandeza, relateaza AFP, citat de Rompres.   "In urma unui jaf armat asupra unui concesionar de motociclete, doi barbati au fugit urmariti de politie. Aceasta cursa s-a terminat intr-o zona industriala prin arestarea celor doi", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Haga, Wim Hoonhout.   "Ben Allal a fost identificat abia la sectie", a adaugat purtatorul de cuvant.   Nordin Ben Allal, 27 de ani, condamnat pentru mai multe jafuri armate, a evadat duminica din inchisoarea din Ittre, la 40 de kilometri sud de capitala belgiana.   La sfarsitul dupa-amiezei, pilotul unui elicopter a fost obligat sa aterizeze in curtea interioara a inchisorii. Nordin Ben Allal s-a indreptat spre aparat, insa elicopterul a fost destabilizat de alti detinuti care incercau sa urce, ranindu-l pe unul dintre ei.   Gardienii au deschis atunci usa curtii interioare pentru a-l ajuta pe ranit. In confuzie, Ben Allal a reusit sa iasa din inchisoare pe usa, luand ostatici doi gardieni.   Cei doi au fost eliberati repede, in timp ce detinutul si complicele sau au fugit la bordul unei masini.   La precedenta sa evadare in august 2004, Ben Allal a ranit grav doi politisti. El a fost prins in cele din urma un an mai tarziu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.