Vlad Cubreacov a dezmintit categoric in cadrul unei emisiuni televizate, afirmatiile conform carora conducerea PPCD i-ar fi inscenat rapirea, reiterand ca a fost rapit "nu fara participarea serviciilor speciale ale Rusiei si tinut la Tiraspol timp de
Vlad Cubreacov a dezmintit categoric in cadrul unei emisiuni televizate, afirmatiile conform carora conducerea PPCD i-ar fi inscenat rapirea, reiterand ca a fost rapit "nu fara participarea serviciilor speciale ale Rusiei si tinut la Tiraspol timp de aproape doua luni". Doi fosti membri ai PPCD, Sergiu Burca si Ion Neagu, au declarat recent ca rapirea lui Vlad Cubreacov a fost inscenata chiar de catre liderii crestin-democrati si ca, in toata perioada cat a fost absent, Cubreacov s-a aflat intr-un apartament din Chisinau.
Cubreacov a disparut in seara zilei de 21 martie 2002, in timpul manifestatiilor de protest anticomuniste organizate de PPCD in acea perioada. El a reaparut peste doua luni, in apropierea localitatii Cosnita, din stanga Nistrului, dar aflata sub controlul autoritatilor de la Chisinau. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.