Cosmote Romania a anuntat ieri ca a depasit trei milioane de clienti, continuand sa fie operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de utilizatori de pe piata de telefonie mobila, se arata intr-un comunicat. Pentru a marca acest eveniment, Co
Cosmote Romania a anuntat ieri ca a depasit trei milioane de clienti, continuand sa fie operatorul cu cea mai dinamica evolutie a numarului de utilizatori de pe piata de telefonie mobila, se arata intr-un comunicat. Pentru a marca acest eveniment, Cosmote a incheiat un parteneriat cu Asociatia Nationala a Surzilor din Romania (ANSR) pentru a oferi membrilor acestei organizatii trei milioane de SMS-uri gratuite in retea. ANSR are peste 30.000 de membri cu deficiente de auz in Romania. "Fiecare realizare ne ajuta sa devenim mai puternici, fara a ne distanta de cei care au crezut in noi si au ales sa ni se alature. Respectand obiectivul nostru de a facilita comunicarea cu cei dragi oriunde am fi, Cosmote ofera, prin parteneriatul cu ANSR, si celor cu deficiente de auz oportunitatea de a comunica in voie cu cei dragi, prin intermediul mesajelor scrise", declara Nikolaos Tsolas, CEO Cosmote Romania. De asemenea, compania pune la dispozitia celor care doresc sa faca donatii catre ANSR o linie dedicata, fiecare SMS trimis catre acest numar reprezentand o donatie de doi euro (inclusiv TVA), in sprijinul persoanelor cu deficiente de auz si sustine Asociatia in dezvoltarea programelor sale la nivel national.
Odata cu cresterea cotei de piata si a cererii pentru produsele si serviciile sale, Cosmote estimeaza ca isi va atinge obiectivele financiare anuntate pentru Romania, de a inregistra EBITDA pozitiv in anul 2008 si a raporta profit in 2009. Cosmote Romania, membra a Grupului Cosmote, si-a lansat operatiunile comerciale in luna decembrie 2005, cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. Grupul Cosmote se bucura de cea mai extinsa prezenta in tarile din sud-estul Europei, unde inregistreaza un numar total de peste 13,1 milioane de utilizatori. Romania este a cincea tara din sud-estul Europei in care Grupul Cosmote este prezent, pe langa Grecia, Bulgaria, Albania si Macedonia. Cosmote Romania are o retea de distributie formata din peste 770 de magazine Cosmote, Internity, Romtelecom, Germanos, dealeri independenti si peste 15.000 de puncte de vanzare de cartele pre-platite si cartele de reincarcare. De la lansare pana in luna iulie, Cosmote era si continua sa fie cel de-al treilea operator de telefonie mobila din Romania, fiind precedat de liderul pietei, Orange, cu 8,752 milioane de clienti, si Vodafone, cu 8,223 milioane de clienti. Compania Telemobil a anuntat la sfarsitul lunii iunie aproximativ 500.000 de abonati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.