Peste 50 de reproduceri dupa tablouri celebre de Van Gogh, Monet, Renoir, Gauguin, Modigliani, Klimt, Degas, da Vinci (realizate manual in ulei pe panza) se vor regasi, de azi, in expozitia "Cele mai scumpe picturi - De la Van Gogh la Monet" a artist
Peste 50 de reproduceri dupa tablouri celebre de Van Gogh, Monet, Renoir, Gauguin, Modigliani, Klimt, Degas, da Vinci (realizate manual in ulei pe panza) se vor regasi, de azi, in expozitia "Cele mai scumpe picturi - De la Van Gogh la Monet" a artistului Daniele Donde. Precursor al curentului "Faux Art" - care legalizeaza falsul in arta -, Donde expune la Marriott, pana pe 4 noiembrie. Nascut la Cremona (1984), artistul si-a prezentat "falsurile legale" in intreaga lume. Printre cei care detin falsuri celebre semnate de Donde se numara Roger Moore, Sofia Loren sau Flavio Briatore. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.