Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii va convoca pentru audieri, probabil saptamana viitoare, "doi-trei" dintre candidatii la alegerile europarlamentare, a declarat, ieri, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS. Mircea Dinescu a
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii va convoca pentru audieri, probabil saptamana viitoare, "doi-trei" dintre candidatii la alegerile europarlamentare, a declarat, ieri, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS. Mircea Dinescu a precizat ca reprezentantii Colegiului au analizat peste 40 de dosare de candidati la alegerile europene, 3 dintre acestia fiind suspectati ca au colaborat cu Securitatea ca politie politica. El a spus ca nu este vorba despre nume sonore. Dinescu a precizat ca dosarele candidatilor la euroalegeri sunt in curs de analizare si ca vor fi redactate invitatiile la audieri. Secretarul CNSAS, Constantin Buchet declara in urma cu o saptamana ca listele candidatilor la alegerile pentru PE sunt „in lucru”, fiind consultate fondul de arhiva al CNSAS si cel al celorlalti detinatori de arhive.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.