Deputatii PD si PLD au boicotat ieri lucrarile Camerei Deputatilor  si au  refuzat sa mai asigure cvorumul necesar pentru trecerea legilor care asteptau votul final. „Cei de la PD si PLD sunt plecati sa-si ridice diurna de la Cotroce
Deputatii PD si PLD au boicotat ieri lucrarile Camerei Deputatilor si au refuzat sa mai asigure cvorumul necesar pentru trecerea legilor care asteptau votul final. „Cei de la PD si PLD sunt plecati sa-si ridice diurna de la Cotroceni. Le-as propune sa se mute definitiv acolo“, a acuzat liberalul Horia Uioreanu. Democratul Valeriu Tabara a incercat sa le ia apararea colegilor sai, spunand ca acestia protesteaza, astfel pentru ca PNL si UDMR, care sunt la guvernare, au doar cativa deputati in sala si ca ar astepta ca opozitia sa-i ajute sa-si treaca legile. „Ei au plecat in campanie si vor sa le dam noi majoritatea“, a explicat Tabara boicotul PD-PLD. Acuzele reciproce despre lipsa cvorumului au continuat si dupa strigarea apelului nominal. „Aveti probleme cu vederea“, a fost acuzat Valer Dorneanu de liberalul Calimente Mihaita, considerand ca in sala sunt destui deputati pentru a continua sedinta. „Ba dumneavoastra aveti probleme cu Regulamentul“, i-a replicat Dorneanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.