Avon, cea mai mare companie de produse cosmetice cu vanzare directa, a raportat, pentru primele noua luni, un avans al profitului net de 37%, la 401,8 milioane de dolari, sustinut de cresterea vanzarilor cu 12%, la 6,79 miliarde de dolari, a anuntat,
Avon, cea mai mare companie de produse cosmetice cu vanzare directa, a raportat, pentru primele noua luni, un avans al profitului net de 37%, la 401,8 milioane de dolari, sustinut de cresterea vanzarilor cu 12%, la 6,79 miliarde de dolari, a anuntat, ieri, compania americana, potrivit Mediafax. Profitul net al companiei in trimestrul al treilea a fost de 139 milioane de dolari, echivalentul a 32 centi pe actiune.
Vanzarile companiei au crescut, in perioada ianuarie-septembrie, cu 12%, la 6,79 miliarde de dolari. Vanzarile trimestriale au urcat cu 14%, la 2,3 miliarde de dolari, sustinute de avansul de 23% al vanzarilor de parfumuri. Produsele de ingrijire personala si cosmeticele au inregistrat un avans de 18% al vanzarilor in trimestrul al treilea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.