Unirean Urziceni si Dinamo se intalnesc astazi in derby-ul etapei a 13-a. Asa cum era de asteptat, razboiul psihologic a fost deschis de Mihai Stoica, managerul general al echipei ialomitene. “Imi doresc un joc bun din partea echipei noastre s
Unirean Urziceni si Dinamo se intalnesc astazi in derby-ul etapei a 13-a. Asa cum era de asteptat, razboiul psihologic a fost deschis de Mihai Stoica, managerul general al echipei ialomitene. “Imi doresc un joc bun din partea echipei noastre si sa fim arbitrati corect. Ma tem de arbitraj, am observat ca in ultimul timp asistentii influenteaza rezultatele”, a declarat Stoica. El si Dan Petrescu sunt cunoscuti pentru manifestarile din timpul meciurilor. Atunci cand se considera dezavantajati, cei doi isi pierd controlul si nu de putine ori au fost suspendati pentru criticile aduse “fluierasilor”. Este de asteptat ca MM Stoica si “Bursucul” sa dea o reprezentatie pe cinste in cazul in care previziunile managerului se vor adeveri. Dinamovistii au fost acuzati ca sunt ajutati de arbitri si dupa meciul din etapa trecuta, incheiat la egalitate, 1-1, cu Politehnica Timisoara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.