La petrecerea data de Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu in cinstea baietelului lor, Maximus Mihai, proaspata mamica a refuzat sa primeasca bani din partea prietenilor care au vrut sa-i ureze lui Mihai noroc in viata pe plan financiar. Adriana a
La petrecerea data de Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu in cinstea baietelului lor, Maximus Mihai, proaspata mamica a refuzat sa primeasca bani din partea prietenilor care au vrut sa-i ureze lui Mihai noroc in viata pe plan financiar. Adriana a motivat spunåndu-ne ca nu i se pare igienic ca lumea sa fluture bancnotele pline de microbi prin fata bebelusului.

Prietenii lui Silviu Prigoana si ai Adrianei Bahmuteanu au venit, luni seara, la Clubul Ilie Nastase din Floreasca, la petrecerea data de proaspetii parinti in cinstea lui Maximus Mihai. Multi dintre ei au facut doar act de prezenta, pentru ca, fiind vorba de prezentatori TV, trebuiau sa intre in direct la emisiuni. “Radu Moraru a venit printre primii, ne-a felicitat si a plecat, pentru ca avea emisiune. La fel a facut si Mihai Morar, care i-a adus lui Mihaita haine, dar s-a retras si el destul de devreme”, ne-a spus Adriana. La petrecere l-am vazut si pe Oreste, cu sotia, insa fara Mircea Badea si Mihai Gadea, prieteni apropiati ai familiei Prigoana. Rita Muresan a tinut sa-i ureze bebelusului mult noroc in viata si a stat mult timp de vorba cu Adriana. Nu au lipsit nici Vic tor Yla, de la Grupul Voua, impreuna cu sotia lui, cei doi fiind unii din finii lui Prigoana. Roxana Ciuhulescu, si ea mamica in devenire, a aparut impreuna cu sotul sau, Mihai Ivanescu, amic de-al lui Prigoana. La eveniment a venit si “sosia” lui Silviu Prigoana, omul de afaceri italian Mauro di Pinto, alaturi de sotia lui, Dana, si de fiica lor, Pamela. Prigoana l-a prezentat tuturor ca fiind “fratele meu din Italia”, punandu-i pe ganduri pe cativa, neobisnuiti cu poantele miliardarului. “Atractia serii” a fost insa cel mai mare stilist in viata, vestitul Marian Darta, cu un look care ne-a starnit invidia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.