Lipsa unei sali cu o capacitate de peste 4000 de locuri in Romania da din nou batai de cap staff-ului echipei noastre de Cupa Davis, care se vede din nou obligata sa apeleze ca si in anii precedenti la intelegerea forului international pentru a obtin
Lipsa unei sali cu o capacitate de peste 4000 de locuri in Romania da din nou batai de cap staff-ului echipei noastre de Cupa Davis, care se vede din nou obligata sa apeleze ca si in anii precedenti la intelegerea forului international pentru a obtine o derogare de la regulament. Dupa ce a analizat salile de sport din intreaga tara, antrenorul Adrian Marcu a anuntat ca meciul cu Franta, din cadrul primului tur al Grupei Mondiale, s-ar putea juca cel mai probabil in Sala Sporturilor din Sibiu, dar numai in cazul in care FRT va obtine o derogare din partea ITF. "Este pe jumatate hotarat. Noi am vrea sa jucam la Sibiu, dar trebuie sa ne mai lase si ITF. Teoretic n-am avea voie sa jucam acolo, pentru ca in Grupa Mondiala este nevoie de o sala de cel putin 4000 de locuri. La Sibiu se pot face in jur de 3000 de locuri, iar cu putina bunavointa poate cei de la ITF vor spune da. In general, pe la sfarsitul lunii noiembrie, primim un raspuns. Asa s-a intamplat si cand am jucat cu Belarus la Brasov. Atunci am primit aprobare pentru ca jucam cu Belarus, deci nu era un meci asa de interesant, altfel, daca era vorba de Suedia sau Franta, nu ne-ar fi lasat", a punctat Marcu, adaugand ca in cazul in care inspectorii ITF nu vor accepta ca partida sa se desfasoare la Sibiu, varianta de rezerva ramane numai Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" din Capitala. "Probabil vom juca pe un Greenset lent, fiindca de zgura nu poate fi vorba nici la Sibiu, nici la Polivalenta. Este aproape imposibil, pentru ca zgura este foarte grea si ar strica suprafata salii. Vom incerca sa folosim un Greenset, pe care sa-l facem cat se poate de lent, ca sa sara mingea mai sus", a mai spus antrenorul echipei noastre de Cupa Davis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.