Managerul sportiv al FC Steaua a declarat ieri ca gruparea clujeana s-a dovedit a fi cea mai constanta echipa din campionat pana in prezent si merita, astfel, sa ocupe prima pozitie a clasamentului. Declaratiile lui Ilie vin la doar o zi dupa ce fina
Managerul sportiv al FC Steaua a declarat ieri ca gruparea clujeana s-a dovedit a fi cea mai constanta echipa din campionat pana in prezent si merita, astfel, sa ocupe prima pozitie a clasamentului. Declaratiile lui Ilie vin la doar o zi dupa ce finantatorul stelist Gigi Becali a spus ca "CFR umbla cu bani la arbitri de un an si jumatate".
"Avem nevoie de victorii. Campionatul e lung si titlul se joaca pana la capat. CFR e cea mai constanta echipa din campionat pana acum, merita sa fie acolo unde este, dar titlul se joaca pana in ultima etapa. Nu cred ca soarta campionatului s-a decis deja. CFR are un avans si e greu sa mai piarda titlul de campioana de toamna, dar campionatul se termina la vara si conteaza la sfarsit cine e primul", a spus Ilie. Acesta spera ca odata cu venirea lui Marius Lacatus pe banca tehnica a Stelei, numarul spectatorilor din tribune sa creasca, iar acestia sa fie alaturi de echipa in continuare, incepand de la partida cu Otelul. Altfel, fundasul Ifeanyi Emeghara si mijlocasul Valentin Badoi sunt refacuti si apti pentru acest meci, dupa ce au lipsit din intalnirea cu "U" Cluj. De asemenea, LPF a anuntat ieri ca meciul Steaua - Pandurii Tg. Jiu, restanta din etapa a 5-a a Ligii I, se va disputa pe 12 noiembrie, de la ora 20,30, pe stadionul din Ghencea. In afara meciului cu Pandurii, Steaua mai are de disputat o restanta cu Gloria Bistrita, din etapa a 11-a a Ligii I, data disputarii acesteia urmand sa fie anuntata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.