In cadrul unei audieri care a avut loc luni, un cuplu de martori francezi l-au recunoscut in cinci fotografii pe fosta garda de corp Le Van Thanh ca posibil sofer al automobilului, care a iesit din tunel dupa accidentul in care si-au pierdut viata P
In cadrul unei audieri care a avut loc luni, un cuplu de martori francezi l-au recunoscut in cinci fotografii pe fosta garda de corp Le Van Thanh ca posibil sofer al automobilului, care a iesit din tunel dupa accidentul in care si-au pierdut viata Printesa Diana si iubitul sau, Dodi al-Fayed. Georges si Sabine Dauzonne mergeau cu masina in jurul orei 00.30, pe 31 august 1997, in apropiere de tunel si au fost nevoiti sa incetineasca pentru a evita un Fiat Uno de culoare alba. Mohamed al-Fayed, tatal lui Dodi, a declarat in nenumarate randuri ca este „sigur“ ca Diana si Dodi au fost asasinati de serviciile secrete britanice cu acordul printului Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, pentru a impiedica o eventuala casatorie a printesei cu un barbat de religie musulmana. Dauzonne crede ca soferul masinii Fiat Uno era beat, pentru ca mergea in zigzag pe sosea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.