Federatia Romana de Schi si Biatlon va parafa astazi un parteneriat cu austriecii de la OMV. Campionul mondial si olimpic la sarituri cu schiurile, Thomas Morgenstern, a venit in Romania special pentru acest eveniment.     Vestile bune c
Federatia Romana de Schi si Biatlon va parafa astazi un parteneriat cu austriecii de la OMV. Campionul mondial si olimpic la sarituri cu schiurile, Thomas Morgenstern, a venit in Romania special pentru acest eveniment.     Vestile bune continua sa apara in lumea schiorilor. Pana la inceperea sezonului, vor aparea inca trei telegondole, la Piatra Neamt, la Azuga si la Sinaia. Mai mult, iarna ce urmeaza se anunta una bogata in precipitatii. Si lucrurile nu se opresc aici.     OFICIAL. Federatia Romana de Schi si Biatlon a pus capat unor zvonuri mai vechi care vorbeau despre un parteneriat cu OMV. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la Bucuresti, va avea loc o conferinta de presa in care cele doua parti vor anunta parafarea intelegerii. Prin aceasta asociere, se urmareste aducerea in prim-plan a rezultatelor obtinute de Romania in concursurile internationale de sarituri cu schiurile.     SIMPLU. Evenimentul de astazi este unul cu totul si cu totul special. Mai cu seama ca la el va fi prezent si Thomas Morgenstern, campion mondial si olimpic. Vizita austriacului in Romania va fi una scurta. El a sosit ieri la Bucuresti, iar astazi va pleca inapoi. Chiar daca este unul dintre cei mai importanti oameni din lumea sporturilor de iarna, Morgenstern nu are ifosele unei vedete. El a anuntat ca este dispus sa stea de vorba cu reprezentantii presei chiar si in afara conferintei pentru care a sosit in Romania. Parteneriatul dintre FRSB si OMV are doua scopuri. Intr-o prima faza, cei mai buni saritori din Romania vor merge sa se pregateasca in Austria, alaturi de lotul national din care face parte si Morgenstern. Asta pana cand vor fi construite si la noi, la Sacele si la Rasnov, trambuline care sa indeplineasca standardele impuse de FIS.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.