Presedintele Unirii, Mihai Stoica, se va reintalni astazi cu Walter Zenga, cei doi lucrand la Steaua in sezonul 2004-2005. Oficialul ialomitenilor sustine ca a ramas prieten cu actualul tehnician dinamovist.     Ocupanta pozitiei secunde
Presedintele Unirii, Mihai Stoica, se va reintalni astazi cu Walter Zenga, cei doi lucrand la Steaua in sezonul 2004-2005. Oficialul ialomitenilor sustine ca a ramas prieten cu actualul tehnician dinamovist.     Ocupanta pozitiei secunde in clasament, Unirea Urziceni, se teme de partida de astazi cu Dinamo. "Eu sper ca si dupa acest meci sa ramanem neinvinsi pe teren propriu. Dinamo era oricum o echipa de temut, dar acum, dupa ce a venit Walter Zenga, este si mai de speriat. Nu poate fi o intalnire placuta cu Walter avand in vedere ca e vorba de un meci direct, dar, orice s-ar intampla, va ramane prietenul meu", a declarat presedintele Unirii, Mihai Stoica, acesta lucrand cu antrenorul lui Dinamo in sezonul 2004-2005, cand cei doi au activat la Steaua. Referitor la delegarea arbitrului Istvan Kovacs, ambele parti sunt sceptice. "Am spus si inaintea meciului cu Pandurii ca imi este frica si s-au intamplat destule greseli. Ce sa mai vorbesc acum, mai ales ca jucam cu Dinamo?", a adaugat Stoica. De partea cealalta, directorul general al campioanei a precizat: "Cred ca acest arbitru este prea tanar pentru un  asemenea meci".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.