Nicoletta Mantovani, cea de-a doua sotie a tenorului, cu 34 de ani mai tanara decat acesta, a declarat ca nu s-a certat niciodata cu cele trei fiice ale lui Pavarotti din prima casatorie, un subiect de speculatii pentru presa de la moartea acestuia,
Nicoletta Mantovani, cea de-a doua sotie a tenorului, cu 34 de ani mai tanara decat acesta, a declarat ca nu s-a certat niciodata cu cele trei fiice ale lui Pavarotti din prima casatorie, un subiect de speculatii pentru presa de la moartea acestuia, relateaza Reuters, citata de Mediafax.
Cel mai recent testament al lui Pavarotti, datand din 29 iulie, le priveaza pe fiicele mai mari ale tenorului de suma de 15 milioane de euro, care revine exclusiv celei de-a doua sotii a sa, o decizie care a starnit polemici in familie, potrivit presei italiene. Pavarotti i-a lasat mostenire, exclusiv Nicolettei Mantovani, cele trei apartamente din Central Park, New York, si diverse bunuri, printre care se numara tablouri de Henri Matisse, care se ridica la o suma totala de aproximativ 15 milioane de dolari. Tenorul a creat in acest scop, cu doar cateva zile inainte de a muri, un fond fiduciar.
Averea lui Luciano Pavarotti, care include, printre altele, cateva proprietati imobiliare la New York, in Italia si in Monte Carlo, a fost evaluata de presa italiana la 250 de milioane de lire sterline (368 de milioane de euro).
Presa italiana a scris ca Luciano Pavarotti nu era in deplinatatea facultatilor mintale cand a redactat acest testament.
In timpul primului sau interviu de la moartea lui Pavarotti, din cauza unui cancer la pancreas, la varsta de 71 de ani, Mantovani a declarat ca s-a simtit tratata ca Yoko Ono, a doua sotie a lui John Lennon, care a fost prezentata intr-o lumina neagra de fanii Beatles. "M-au descris ca pe cineva care l-a obligat pe Pavarotti (sa redacteze testamentul n.r.). Este un lucru total fals", a declarat Mantovani pentru postul de televiziune RAI 3. "Nu exista nici un conflict intre mine si fiicele lui", a spus Mantovani, referindu-se la cele trei fiice adulte din prima casatorie a tenorului, surorile fiicei sale in varsta de patru ani, Alice.
Interviul a avut ca scop eliminarea speculatiilor potrivit carora Mantovani l-a escrocat pe Pavarotti, cu care a avut o relatie de 14 ani si cu care s-a casatorit in 2003.
"Atata vreme cat ma insulta pe mine este in regula, pentru ca pot sa ma apar, dar Luciano nu poate sa faca acest lucru", a spus aceasta.
Mantovani a confirmat o informatie vehiculata de presa, aceea ca sufera de scleroza in placi, cu care a fost diagnosticata la sase luni dupa ce l-a cunoscut pe Pavarotti. Nicoletta a declarat ca Luciano a sprijinit-o foarte mult in acest sens.
Mantovani a mai spus ca a primit o scrisoare de la Yoko Ono, prin care aceasta si-a manifestat sprijinul fata de ea. "Yoko Ono a dorit sa-si exprime solidaritatea, a fost foarte draguta, cred ca intelege perfect situatia prin care trec", a mai spus Nicoletta. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.