Pregatirile pentru concertul Deep Purple din data de 31 octombrie, de pe stadionul Cotroceni, au intrat pe ultima suta de metri. O trupa legendara, cu recorduri de vanzari  (peste 100 de milioane de discuri vandute), cu numeroase premii, cu hitu
Pregatirile pentru concertul Deep Purple din data de 31 octombrie, de pe stadionul Cotroceni, au intrat pe ultima suta de metri. O trupa legendara, cu recorduri de vanzari (peste 100 de milioane de discuri vandute), cu numeroase premii, cu hituri cunoscute si fredonate pe toate continentele, Deep Purple concerteaza la Bucuresti in cadrul turneului de promovare a albumului 'Rapture of the Deep>>, cel de-al 18-lea al grupului.
Trupa, care a primit si un loc in Guinness Book, vine cu propriile echipamente de sunet si lumini, care vor fi aduse cu trei camioane si trei TIR-uri, si cu un staff format din 50 de persoane.
Membrii trupei au solicitat doua cabine si o camera de oaspeti la stadion si vor ca spatiile de depozitare pentru resturile menajere sa fie diferite pentru fiecare tip de material: sticla, aluminiu, plastic etc. Un mic detaliu prin care se manifesta grija celor de la Deep Purple pentru mediu. De asemenea, tacamurile si vesela de la cabine trebuie sa fie din ceramica, si nu din plastic.
Biletele se gasesc in reteaua de magazine Diverta, magazinul Muzica, Stadionul Cotroceni si online pe site-urile: www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. Biletele VIP s-au epuizat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.