Politia rade de severineni
In cateva minute, smecherii au adunat milioane de lei vechi, tepuind, la gramada, toate categoriile de trecatori. In acest timp, politistii si ziaristii au stat pititi, tavalindu-se de ras. Fraierii ramasi lefteri si-au primit banii inapoi de la politisti.
Radu Mazare face partie la Parchet
Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost chemat a n-a oara la Parchet. Mazare s-a enervat la culme, povestind cum intai a primit citatia, pentru ca ulterior sa fie cerute documente de la Primarie legate de aceasta licitatie. Convocat la usa Parchetului inainte de a se face orice minima verificare a documentelor licitatiei si hotararii de Consiliu Local, Mazare a mai afirmat ca reclamantul sau, interlopul Caracota, a suferit o condamnare pentru contrabanda cu tigari.
Procesul Tranca - telenovela fara sfarsit
Avocatul Andreei Mocanu a declarat, la finalul audierilor din procesul in care doctorul Razvan Tranca este acuzat de viol si tentativa de omor, ca din depozitiile martorilor nu reiese ca a existat o relatie intre clienta sa si medic. Audierile in acest proces vor continua in 13 noiembrie. Doctorul Tranca a declarat presei, la finalul sedint ei de judecata, ca este increzator in avocati si in puterea adevarului.