FC Sevilla, echipa spaniola care a invins-o pe Steaua joia trecuta cu 2-1, in grupa H a Ligii Campionilor, si pe care ros-albastrii o vor intalni din nou, in aceeasi competitie, pe 7 noiembrie, la Bucuresti, a ramas fara antrenor. Doar pentru o zi, f
FC Sevilla, echipa spaniola care a invins-o pe Steaua joia trecuta cu 2-1, in grupa H a Ligii Campionilor, si pe care ros-albastrii o vor intalni din nou, in aceeasi competitie, pe 7 noiembrie, la Bucuresti, a ramas fara antrenor. Doar pentru o zi, fiindca sambata seara a fost numit Manolo Jimenez, 43 de ani, fost jucator al Sevillei, in prezent antrenorul echipei secunde a clubului. Juande Ramos si-a reziliat unilateral contractul, alegand sa mearga la Tottenham, care i-a oferit un contract pe patru ani, cu un salariu stagional de 7 milioane de euro, fata de 1,6 cat incasa in Spania. Clubul englez a renuntat vineri dimineata la managerul Dick Jol si i-a facut o propunere ultimativa lui Ramos, care sambata, dupa indelungi negocieri cu FC Sevilla, si-a dat acordul sa mearga in Anglia. Spaniolii nu au cedat, anuntand ca vor face astazi o plangere la FIFA, in care vor solicita despagubiri materiale. Presedintele Jose Maria Del Nido i-a acuzat pe cei de la Tottenham de "comportament incorect", prin negocierea cu un antrenor sub contract, afirmand ca va solicita daune pentru acest "grav prejudiciu" adus gruparii andaluze. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.