Dupa moda occidentala, in Romania au aparut reality-show-uri ca ciupercile dupa ploaie, fie la tv sau la radio. Multi dintre noi au ajuns intr-un asemenea hal de degradare morala, incat sunt in stare sa-si lege destinul de un strain, doar pentru cev
Dupa moda occidentala, in Romania au aparut reality-show-uri ca ciupercile dupa ploaie, fie la tv sau la radio. Multi dintre noi au ajuns intr-un asemenea hal de degradare morala, incat sunt in stare sa-si lege destinul de un strain, doar pentru ceva bani si o excursie intr-o insula exotica. Au ajuns sa faca un circ televizat din viata lor, in care orice bunica ii poate tine sub lupa, pentru ca la final sa-si dea cu parerea asupra a ce e bine de facut. De ceva vreme, nu pot sa deschid un ziar sau sa ascult un post de radio si sa nu aud toate detaliile posibile din viata a doi tineri care, pentru o excursie in Bali si o chirie platita de altcineva timp de un an, au fost de acord sa faca nunta, “pe NeVe”, cum a fost numit marele eveniment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.