Statul renunta la pachetele minoritare de actiuni detinute la firmele apartinand lui Gino Iorgulescu, Dan Besciu si fratii Paunescu, alaturi de alte 17 firme, potrivit Mediafax. Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), care are incheiate
Statul renunta la pachetele minoritare de actiuni detinute la firmele apartinand lui Gino Iorgulescu, Dan Besciu si fratii Paunescu, alaturi de alte 17 firme, potrivit Mediafax. Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), care are incheiate contracte de asociere in participatiune cu aceste societati, a decis sa se retraga din actionariatul acestor 20 de companii, din cauza veniturilor reduse obtinute. „Unele dintre contracte sunt incheiate de peste zece ani. Sunt ca niste contracte 'premaritale>> facute inteligent, care nu ne permit sa iesim din chingi deoarece, daca regia divorteaza, nu mai are ce anume sa partajeze.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.